preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brezovica

Login

Obavijesti za zaposlenike
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
NATJECANJA I SMOTRE; UPUTE
Autor: Marija Nikić, 26. 4. 2017.

TABLICE ZA UNOS U BAZU PODATAKA NATJECANJA I SMOTRI AZZO-a U 2017.

Važno je pridržavati se sljedećih uputa za popunjavanje tablica za natjecanje i smotre:

Škole moraju u priložene xls tablice upisati sve podatke o učeniku/ci koji/a sudjeluje na natjecanju/ smotri. Podatke o učeniku/ci potrebno je upisati u xls tablicu počevši od najniže razine. Ispunjena tablica za određeno natjecanje/ smotru prosljeđuje se organizatoru više razine natjecanja/smotre nakon održanog natjecanja/ smotre (primjerice, nakon održane školske razine tablice se šalju organizatoru – školi domaćinu županijske razine).

Agenciji za odgoj i obrazovanje, odnosno tajniku državne razine natjecanja/ smotre, šalju se tablice nakon održane županijske razine natjecanja/ smotre s popisom učenika koji se predlažu za državnu razinu natjecanja/smotre.

Tablica je jedinstvena za sva natjecanja i smotre, osim za smotru LiDraNo. U zaglavlje tablice potrebno je upisati naziv natjecanja, odnosno smotre. Popunjavaju se polja koja su relevantna za pojedino natjecanje/ smotru. Polja u koja se obavezno moraju unijeti podaci su: OIB, ime, prezime, školska godina, broj kategorije, razred, ime i prezime mentora, šifra škole, grad, broj županije i županija.

Postoji i rubrika „Ostalo“ u slučaju da nedostaje neki podatak za određeno natjecanje/ smotru.

Za smotru LiDraNo priložena popunjena tablica ujedno je i prijavnica.

Uz tablice su priložena i dva šifrarnika: šifrarnik škola i šifrarnik kategorija.

Šifrarnik škola je važan budući da se u tablice ne upisuje naziv škole već samo šifra škole (da bi se izbjeglo različito upisivanje naziva škole što bi rezultiralo neprepoznavanjem unesenog postignuća). Prilikom unosa šifre škole automatski će se u stupcu X, odnosno u stupcu W za LiDraNo, pokazati naziv škole koji odgovara unesenoj šifri. Stupac X, odnosno stupac W za LiDraNo ne unose se u gore navedene informacijske sustave i ne funkcioniraju bez unesene šifre škole.

Izuzetno je važno navesti točnu šifru škole koja se nalazi u stupcu A šifrarnika škola. To nije šifra Ministarstva znanosti i obrazovanja nego interna šifra Agencije za odgoj i obrazovanje za potrebe provedbe natjecanja i smotri.

ŠIFRA OŠ BREZOVICA: 2284 (molim provjeriti na stranicama AZZO-a zbog mogućih izmjena)

OZNAKA OŠ BREZOVICA: 21-114-083 (molim provjeriti na stranicama AZZO-a zbog mogućih izmjena)

NAPOMENA:

Klikom na "Opširnije" nalazi se Šifrarnik kategorija te Obrazac za povrat sredstava za sudjelovanje na državnim natjecanjima i smotrama u 2017. godini
Priloženi dokumenti:
Sifrarnik_kategorija.xls (60.00 KB)
Obrazac_za_povrat_sredstava_novo.doc (61.00 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju