2020-09-01 18:34:02

Početak školske godine 2020./2021.

Obavijest o početku nastave i rasporedu dolazaka učenika

Poštovani učenici i roditelji!

Nastava počinje u ponedjeljak, 7.9. 2020. prema sljedećem rasporedu:

Jutarnja smjena u 7.45  ( 5.abc, 6.ab, 7.abc, 8.ab, razredna nastava ), a popodnevna u 14.00 ( 5.de, 6.cde, 7.de, 8.cde, razredna nastava ) .

Učenicima putnicima jutarnje smjene autobus kreće 15 minuta ranije. Prilikom ulaska u autobus učenici obavezno stavljaju zaštitne maske te bez maski neće biti dozvoljen ulazak u autobus .

Prijam prvih razreda bit će u 10.00 (1.b)  i 10.30 (1.a) u školskom dvorištu.  Obavezno ponijeti torbe za knjige koje će dobiti prvi dan.

Učenike predmetne nastave će pred školom dočekati njihove razrednice i razrednici, a učenike razredne nastave  njihove učiteljice. Molimo učenike da poštuju propisani razmak.

Na glavni ulaz ulaze ujutro sljedeći razredi: 5.abc, 6.b, 7.b , a na stražnji ulaze ( ulaz za TZK ): 6.a, 7.ac, 8.ab.

Na glavni ulaz ulaze popodne sljedeći razredi: 5.de, 6.cde, a na stražnji ulaze ( ulaz za TZK ): 7.de, 8.cde.

Učenici predmetne nastave ulaze u školu sa zaštitnim maskama i obavezno dezinficiraju obuću na ulazu, a u razredu peru i dezinficiraju  ruke.

Učenici razredne nastave ulaze u školu obavezno dezinficiraju obuću na ulazu, a u razredu peru i dezinficiraju  ruke.

Učenici od 5. do 8. razreda prvi dan nastave imaju 2 sata razrednika. Tada će dobiti sve knjige i raspored sati. Ukupno će imati 4 sata.

Svi učenici će prvi dan nastave dobiti detaljnije upute vezane uz cjelokupni rad i nove uvjete u novoj školskoj godini koje su usklađene s preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Gradskog ureda za obrazovanje, a  iste će biti objavljene na službenim stranicama naše škole.

Svi učenici od 2. do 8. razreda trebaju ponijeti torbe za knjige koje će dobiti prvi dan. Papuče su obavezne od 8.9.2020.

Prehrana za sve učenike i Program produženog boravka bit će organizirani od utorka, 8.9.2020. u skladu s uputama za rad za vrijeme epidemije.

Želimo svima uspješnu novu školsku godinu, a posebnu dobrodošlicu upućujemo našim prvašićima!

Nadamo se da ćemo se ubrzo prilagoditi novonastalim okolnostima uzrokovanim epidemijom koronavirusa te da ćemo u našoj školi provesti vesele i zanimljive trenutke.

Raspored učionica nalazi u prilogu pod opširnije.


Osnovna škola Brezovica